دانلود مقاله نقش نایسین و ناتامایسین به عنوان نگهدارنده مواد غذایی

فایل مورد نظر در مورد دانلود مقاله نقش نایسین و ناتامایسین به عنوان نگهدارنده مواد غذایی می باشد که پس از مطالعه آن در صورت تمایل می توانید نسبت به دریافت آن اقدام نمایید.
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
دانلود مقاله نقش نایسین و ناتامایسین به عنوان نگهدارنده مواد غذایی

دانلود-مقاله-نقش-نایسین-و-ناتامایسین-به-عنوان-نگهدارنده-مواد-غذایی

خلاصه:

ناتامایسین و نیسین مواد ضد میکروبی طبیعی هستند که بر روی طیف وسیعی از میکروارگانیسم در مواد غذایی اثر بازدارندگی دارند. ناتا مایسین توسط گونه های استرپتومایسس تولید می شود و بر روی قارچ ها و مخمرها اثر بازدارندگی دارد و بر باکتریها اثری ندارد و در محصولاتی که نیاز به فعالیت باکتریها است بسیار مفید می باشد و در صنایع لبنی به عنوان ضد کپک جهت کاربرد سطحی در پنیر و نیز در محصولات گوشتی استفاده می شود این ماده همچنین از سنتز مایکوتوکسین ها جلوگیری می کند و نیسین توسط باکتریهای اسید لاکتیک تولید می شود به عنوان نگهدارنده سالم مواد غذایی استفاده می شود.

کلمات کلیدی: ناتامایسین ، نایسین ، استرپتومایسس ، باکتریهای اسید لاکتیک

مقدمه:

باکتریوسین ها پپتیدهای سنتزی یا پروتئینهای با فعالیت ضد میکروبی هستند که توسط گروهی از باکتریها و قارچها تولید می شوند.از مهمترین این باکتریوسین ها نایسین و ناتامایسین هستند که بطور وسیعی در مواد غذایی استفاده می شوند.استفاده از باکتریوسین ها در صنعت غذا به کاهش استفاده از نگه دارنده های شیمیایی کمک می کند که باعث تولید غذای طبیعی با خصوصیات ارگانولپتیکی و حفظ مواد مغذی می گردد.نایسین و ناتامایسین ،نگهدارنده های طبیعی ،ایمن از لحاظسمیت و ضد باکتری و قارچ هستند.نایسین یک پلی پپتید است که توسط سوشهای خاصی از لاکتیک اسید باکتریها غذایی (لاکتوکوکوس لاکتیس) در حین تخمیر تولید می شود.

ساختار نایسین:یک پلی پپتید با ۳۴ اسید آمینه است و امینو اسیدهای غیر معمول لانتی یونین ، ۵-۶درصد گوگرد و ۵ پل دی سولفیدی داخلی می باشد.

نایسین همچنین شامل سه اسید آمینه غیر اشباع دهیدرو آلانین، دهیدرو بوتیرین و دهیدراسیون سریل ترئونین است. نایسین مولکول کاتیونی،ترکیبی از سه باقیمانده لیزین و یک یا چند باقیمانده هیستیدین به همراه گلوتامات و آسپارتات به میزان کم می باشد. لانتی بیوتیک ها خصوصیات حلقه لانتولین با یک پل دی سولفیدی می باشد.

شکل -۱ ساختار خطی نایسین

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: دانلود مقاله نقش نایسین و ناتامایسین به عنوان نگهدارنده مواد غذایی

مطالب مرتبط

دانلود ادبیات نظری و پیشینه تحقیق اعتیاد به موبایل (فصل دوم پایان نامه)

مبانی نظری تحقیق و پیشینه پژوهش تعاریف ارزشيابي آموزشی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه تحقیق رویکردهای بازاریابی،رضایت مشتری و اعتماد (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش اختلال اضطرابی کودکان و درمان و مشاوره گروهی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش هوش هیجانی و اختلال وسواس – بي اختياري (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش هوش معنوی ، معنویت و انواع و ابعادآن (فصل دوم)

مبانی نظری تحقیق و ادبیات نظری نماز،عبادت و خودسازی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش ساختار شخصیت و مکانیزم های دفاعی-روانی (فصل دوم)

مبانی نظری حج و قصد قربت (فصل دوم)

مبانی نظری بازاریابی خدمات و فروشندگی خدمات (فصل دوم)

مبانی نظری اختلال نظریه و اختلالات شخصیت نوجوانی (فصل دوم)

مبانی نظری اعتیاد و اختلالات مصرف مواد (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش خودکارآمدی اجتماعی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش خشم و کنترل خشم (فصل دوم)

ادبیات نظری موسیقی و عناصر آن،موسیقی درمانی (فصل دوم پایان نامه)

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق فراشناخت (فصل دوم پایان نامه)

ادبیات نظری مهارت ها و تعاریف عملکرد حرکتی (فصل دوم پایان نامه)

مبانی نظری تحقیق و سوابق پژوهشی تعاریف و مفاهیم رویکردهای بازاریابی،رضایت مشتری و اعتما (فصل دوم)

تحقیق بررسی دیدگاه و عملکرد پرسنل اتاق هاي عمل در مورد ایمنی بیمار در مراکز آموزشی- درمانی

پاورپوینت مقایسه رفتار سدهای خاکی و بتونی در مقابل زلزله

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق سرسختی،ابعاد و نظریه های سرسختی (فصل دوم پایان نامه)

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق رفتار شهروندی سازمانی (فصل دوم پایان نامه)

ادبیات نظری تحقیق رضايت زناشويي ، مدل و نظریه های آن (فصل دوم پایان نامه)

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق نارسایی هیجانی (فصل دوم پایان نامه)

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق رضایت شغلی (فصل دوم پایان نامه)

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق تربیت و اخلاق (فصل دوم پایان نامه)

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق مشتری گرایی (فصل دوم پایان نامه)

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق کمال گرایی (فصل دوم پایان نامه)

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق کتاب الکترونیک (فصل دوم پایان نامه)

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق فناوري اطلاعات (IT) و دورکاری (فصل دوم پایان نامه)

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق فرهنگ کیفیت محور و نوآوری (فصل دوم پایان نامه)

ادبیات نظری تحقیق و سوابق پژوهشی تعاریف و نظریه های نقدشوندگي (فصل دوم پایان نامه)

مطالعات و رساله معماری طراحی موزه سکه

ادبیات نظری و سوابق تحقیق صنعت بيمه و انواع آن (فصل دوم)

تحقیق نگرش های اساطیری و تاریخی مرگ در ایران باستان

تحقیق خمره های تدفینی

ادبیات نظری تحقیق و سوابق پژوهشی فضای سبز ومحیط مصنوع(فصل دوم پایان نامه)

ادبیات نظری تحقیق و سوابق پژوهشی موزه وهنر(فصل دوم پایان نامه)

ادبیات نظری تحقیق مبانی نظری پایداری،طراحی پایداری ومعماری سبز(فصل دوم پایانامه)

ادبیات نظری ی و پیشینه تحقیق صمیمیت زناشویی و صمیمیت جنسی ( فصل دوم)

تحقیق آسیب شناسی مدرنیسم در هنر معاصر ایران (نقاشی)

تحقیق ورود مدرنیسم (تجدد) در هنر ایران

دانلود تحقیق هنرهای تجسمی دورۀ معاصر (با تآکید بر هنر نقاشی)

پاورپوینت استاندارد های معماری و فضاهای ساختمان تجاری

پاورپوینت بررسی استادیوم لانه پرنده و مکعب آبی پکن

پاورپوینت تحلیل مجتمع مسکونی VM کپنهاگ دانمارک

پایان نامه بررسی هتل بانوان در شهر مقدس قم

دانلود پایان نامه بررسی مطالعۀ نشانه شناسی طراحی لباس از شاهنامه

دانلود پایان نامه بررسی نمايشگاه تكنولوژي بنز

دانلود پروژه پاورپوینت سراي كشمشچيلر در بازار تبريز (مرمت ابنیه)

دانلود پایان نامه بررسی نگرش اساطیری در ساخت خمره های تدفینی ایران باستان

دانلود پایان نامه بررسی نقش تلفيق فضاي سبز و محيط مصنوع در ميزان تعاملات اجتماعي ساکنين مجتمع ها

دانلود پایان نامه بررسی موزه منطقه‌ای هنر و فرهنگ آذربایجان با رویکرد معماری پایداری اکولوژیکی

پایان نامه نشانه شناسی اشراق در نگارگری قرن هشت و نه

دانلود پایان نامه نسبت نقوش هندسي تکرار شونده منبرهاي چوبي با مفاهيم نمادين در هنر اسلامي

پایان نامه بررسی طراحی زیورآلات با نگرشی بر نقوش هندسی عمارت زینت الملک شیراز

دانلود رمانس ایرانی از نظر ساختار و محتوا با توجه به رویکرد نورتروپ فرای